Aankondiging: “De dag van het GBA gebruik”, woensdag 26 Oktober 2011

Op woensdag 26 oktober 2011 organiseren Zenc en DeloitteDe dag van het GBA-gebruik’. Op die dag bespreken we waarom organisaties wel of juist geen gebruik maken van de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Dit doen we namens het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Zij gebruiken de resultaten van de dag in een onderzoek naar het gebruik van de GBA: “De GBA als basisregistratie”.

De dag van het GBA-gebruik’ is een non-stop expertbijeenkomst. We starten om 9.00 uur en stoppen om 17.00 uur. Experts en belanghebbenden van de GBA vliegen de hele dag in en uit. Onder leiding van Zenc’er Arre Zuurmond gaan zij het gesprek aan over de knelpunten in het gebruik van de GBA en de terugmeldvoorziening (TMV).

U bent van harte uitgenodigd om ook deel te nemen aan deze ‘Dag van het GBA-gebruik’!

Meedoen in Den Haag?

Indien u bij (een deel van) ‘De dag van het GBA-gebruik’ aanwezig wilt zijn kunt u zich aanmelden bij Marjolein Minderhoud via marjolein.minderhoud@zenc.nl. U kunt haar ook uw vragen stellen over deze dag.

De dag vindt plaats in Den Haag, in de Markiezinzaal van het ROI. Het pand van het ROI is gelegen aan de Herengracht 23, gelegen in het centrum van Den Haag. Het Centraal Station van Den Haag is op loopafstand, net als verschillende parkeergarages.

Meedoen via Twitter?

Via Twitter kunt u ‘De dag van het GBA-gebruik’ volgen en meedoen aan de discussie. Wij doen verslag via @gbagebruik, te vinden op twitter.com/gbagebruik. We nodigen u van harte uit om via Twitter mee te doen aan deze dag. U kunt uw reacties sturen aan @gbagebruik. Ook volgen we de reacties met de hashtag #gbagebruik. En als u niet genoeg heeft aan 140 tekens kunt u natuurlijk ook ‘ouderwets’ een e-mail te sturen aan marjolein.minderhoud@zenc.nl met in het onderwerp #gbagebruik.

Vriendelijke groet en heel graag tot 26 oktober a.s.,

het team ‘De dag van het GBA-gebruik’,

Share